Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.



Google PageRank

Hogyan repítsd a fellegekbe a barátnődet?

2013.11.10. 16:14 Ig0r Fr4nkl1n

A csábítás és az elvárások nagyon fontos szerepet játszanak a szexuális együttlét során. Hogyan legyél a mestere annak, hogy a barátnőd a legjobbat várja el? Fontos, hogy a nap folyamán folyamatosan alakítsd ki az elvárásait! Van pár igazán izgalmas tipp, amellyel te lehetsz a csajod legjobb numerája! 

Napközben
Reggel mond el neki, hogy nagyon izgalmas dolgot terveztél az estére, de semmiképp se áruld el, hogy mi az! Gondolkozzon, fantáziáljon csak ő maga! Hogyha nagyon érdekes dolgokat vár el, akkor sokkal nagyobb durranást fogsz te magad is elérni.

Amikor hazatér
Amint hazaér, azonnal vezesd be a fürdőbe, készíts neki illatos, ellazító vizet. Óvatosan simítsd végig a testét szivaccsal, majd engedj neki egy kis szabadidőt, hogy megszárítkozzon. Amikor visszatér a hálószobába, akkor fektesd végig az ágyon, majd masszírozd meg. Hogyha jól csinálod, akkor mindenképpen fel lesz izgulva a masszázs végére!


Izgasd a teste minden szegletét

Mielőtt megcsókolnád..
Csókolgasd az ajkai körül, lélegezz a fülébe, majd csókold meg lágyan. Puszilgasd a nyakát, majd csókold meg szenvedélyesen, hogy többre vágyjon.

Mielőtt hozzáérnél a melleihez…
Simogasd végig a tenyereddel a mellei környékét, óvatosan húzd át az ujjadat közöttük. Érintsd meg a mellbimbóit a tenyereddel, majd az ajkaiddal is.

Mielőtt orálisan kényeztetnéd…
Csókold meg és nyaldosd végig a külső szeméremajkait és a belső combját. Majd hagyd abba! Biztosan az őrületbe fogod kergetni ezzel, de amikor újrakezded, akkor sokkal inkább fel lesz izgulva.

Mielőtt behatolnál…
Hatolj be a hüvelyébe az ujjaiddal vagy a nyelveddel. Először csak a péniszed hegyét nyomd be egy kis időre. Ez is hasonló hatást fog elérni, mint az előző.

Több csábító tipp

Szopogasd az ujjait
Kapd be az ujját és szívogasd, majd lassan térj rá a következőre. A lábujjakkal is próbálkozhatsz, de ezt nem minden nő kedveli.

Játssz a hajával
Óvatosan simítsd végig a haját, húzd át az arcán és az ajkain.

Játszatok erotikus játékokat
A szexes társasjátékok szinte minden erotikus boltban megvásárolhatóak. Ezekkel új ötleteket vezethetsz be a szexuális életetekbe.

Tompítsd el az érzékeit
Kösd be a szemét, esetleg kösd ki az ágyhoz a karjait. A bizonytalanság miatt még élvezetesebb lesz számára a szex.

Hagyd ott
A stimulálást hagyd abba percekre, így még inkább fel fog izgulni, és odáig lesz, hogyha tovább folytatod


forrás: AskMen.Com

Kövess Minket a Facebookon is!


süti beállítások módosítása