Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.



Google PageRank

Tíz szexpóz az elképesztő orgazmusért

2013.11.10. 18:54 Ig0r Fr4nkl1n

Tíz szexuális pozíció, amelyet talán még sohasem próbáltál!

1. A pillangó póz, avagy a módosított misszionárius
A nő a hátán fekszik, csípőjét az ágy szélére tolja, amíg a férfi hátulról hatol belé. Lábait is a férfi vállára helyezheti, amely fentebb tolja kissé a csípőjét, ez adja meg a behatolás különös szögét, amely intenzív hüvelyi orgazmust hozhat létre.

2. Módosított behatolási technika
A pár misszionárius pozícióból indít, a férfi mélyen a nőbe hatol, ezáltal lehetővé téve, hogy a nő összezárja lábait. A nő kissé előretolva a csípőjét lehetővé teszi, hogy a csikló sokkal erősebb ingerlésnek legyen kitéve.

3. A jogar feltárása
Bármelyik partner használhatja ezt a technikát, de az alsó személy számára egyszerűbb. Gyűrűt kell formálni a hüvelyk-és mutatóujjal a pénisz tövénél, ezzel kell lefelé húzni a bőrt, hogy az feszes legyen. Ez növeli a pénisz érzékenységét, egyben segít fenntartani a merevedést.

4. A konyhapult
A nő felfekszik a konyhapultra vagy az asztalra, a papírok és a borsszóró földre söprésével. Ez a szexuális együttlét nem igazán a pozícióról, hanem inkább a gyors menetről és az izgalomról szól.

5. Az ülő olló
Ebben a pózban a nő határozza meg a behatolás szögét és mélységét, valamint, hogy mennyire akarja stimulálni a csiklót. A férfi a hátán fekszik, térde behajlítva, a nő közrefogja az egyik lábát a csípője ellenkező oldalán, a másik lába pedig a férfi lába között helyezkedik el. A nő így könnyedén megtalálhatja a tökéletes pontot az elképesztő szexhez.

6. Állj fel!
Észbontó élmény lehet minkét partner számára, hogyha a férfi a nőt a kezében tartja. Természetesen ehhez kellenek képességek: erős férfi és kis nő, viszont maximálisra fokozhatja a szexuális élményt. Vigyázat, fizikailag erősen megterhelő!

7. Felfedni a csiklót
A női csiklót fontos felfedni a közösülés során. Ez egészen egyszerű, hiszen csak egy V-t kell formálni a mutató- és a középső ujjal, ezt kell a szeméremajkakra nyomni, így feltárulkozik a csikló.

8.Izzasztó szünet
Ez egy gyors, ám igen stimuláló szünet lehet a közösülés során. A férfi abbahagyja a behatolást, ehelyett péniszét a nő csiklójára helyezi, majd úgy rázza meg, hogy stimulálja azt.

9. Hátsó technika
Ha a srác élvezi, hogy a hátsó ajtón kopogtatsz, akkor ragadd meg a fenekét mindkét kezeddel. Lehet stimulálni a végbélnyílás környékét, hogyha tetszik neki, pedig nyugodtan áss mélyebbre.

10. Boldog ollózás
Közösülés közben a nő emelje fel a lábát, a férfi pedig tartsa a bokáit a kezében. Innentől kezdve szét teheti a lábát vagy összecsukhatja őket, a lehetőségek végtelenek.

Forrás: Sheknows.com

Kövess Minket a Facebookon is!


süti beállítások módosítása